Az uborkákat megmossuk, leszárítjuk.
A kígyó uborkát héjastól leszeljük, a fürtös uborkát megpucoljuk és úgy szeljük le a Konyhaművész szeletelővel.
A Kristálytálban levő szeletelt uborkát enyhén megsózzuk, összekeverjük.
Rátesszük a cukrot és az ecetet, ezzel is jól elkeverjük.
Félretesszük, közben néha megkeverjük.
Mikor már engedett jócskán levet, átkeverjük, megkóstoljuk és ízlésünkhöz igazítjuk.
Mikor az íz megfelelő számunkra, a fokhagymát is beletesszük, átpréseljük a TW Fokhagymanyomón, vagy nagyon apróra vagdaljuk.
Belekeverjük a salátába.
Megszórjuk pirospaprikával és elkeverjük ezzel is.
Van aki csak a tetejére szórja a pirospaprikát, ez ízlés és szokás kérdése.
Rátesszük a tálra a tetejét és tálalásig hűtőbe tesszük az uborkasalátát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.