Nagyon fincsi!!:))
Hozzávalók:
1 db kígyóuborka
só
1 kis pohár natúr joghurt
/legjobb a görög, de nekem nem volt itthon/
fokhagyma /ki mennyire szereti, én négy gerezdet tettem bele/
Elkészítése:
Az uborkát alaposan megmosom, lereszelem a kis lyukú reszelőn, megsózom és állni hagyom egy kicsit. Addig megpucolom és apróra vágom a fokhagymát. Az uborkából kinyomkodom a levét, hozzáadom a fokhagymát és a joghurtot összekeverem és kb. 1 órát a hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.
Hússal készült ételekhez salátaként tálalom, de önmagában is fogyasztható!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.