Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Tűzdelt karaj

felvitel dátuma: 2011-10-03 18:17:15       mai nézettség: 1       nézettség: 4013
részletes recept
Tűzdelt karaj
Hozzávalók 1 személyre:

1kg karaj/lehet pulykamell is, sertéscomb is/

4-5 gerezd fokhagyma

1 kis fej vöröshagyma

zöldségzöldje

füstölt szalonna

füstölt kolbász

só, majoranna, kakukkfű, bazsalikom

 

A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu


 

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 120 perc

Elkészítés:

A húst beirdaljuk, a réseket a fűszerekkel összekevert sóval bedörzsöljük.

A beirdalt részbe teszünk kolbászt, szalonnát, vékonyra vágott hagymát, fokhagymát,apróra vágott petrezselymet.Hústűvel összetűzzük, alufóliába becsomagoljuk, 1 órán át sütjük, akkor a tetejéről levesszük a fóliát, 20 percig még sütjük.

Hidegen szeleteljük.

Szakács: Arenka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 október 3

Aranka, nagyon koszonom! Jó otlet, mert már lassan nem tudok mit kitalálni, ez pedig egy szép és ízletes husika!

0/10 Arenka 2011 október 3

Anna, szívesen!Ha legközelebb készítek, majd szeletelve, körettel teszem fel a képet.

0/10 csoti.henriette 2011 október 3

hú ez nagyon jó recept, mente a könyvtárba:)

0/10 Bihary Livia 2011 október 3

Nálam is mentve köszönöm ,én már készülök a karácsonyra!

0/10 Timcsike 2011 október 3

Mentettem:-)

10/10 Kercsike 2011 október 4

Nagyon klassz! A legközelebbi családi összejövetelen megcsinálom!!!Mentettem! Köszi.

0/10 Ancika 2011 október 4

Csináltam már én is hasonlót és nagyon finom! Szép estét!

0/10 JUCUS 2011 december 12

Készitettem hasonlót,és tüzdeltem bele sajtot is.Nagyon finom.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*