Aranka, nagyon koszonom! Jó otlet, mert már lassan nem tudok mit kitalálni, ez pedig egy szép és ízletes husika!
1kg karaj/lehet pulykamell is, sertéscomb is/
4-5 gerezd fokhagyma
1 kis fej vöröshagyma
zöldségzöldje
füstölt szalonna
füstölt kolbász
só, majoranna, kakukkfű, bazsalikom
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
A húst beirdaljuk, a réseket a fűszerekkel összekevert sóval bedörzsöljük.
A beirdalt részbe teszünk kolbászt, szalonnát, vékonyra vágott hagymát, fokhagymát,apróra vágott petrezselymet.Hústűvel összetűzzük, alufóliába becsomagoljuk, 1 órán át sütjük, akkor a tetejéről levesszük a fóliát, 20 percig még sütjük.
Hidegen szeleteljük.
Aranka, nagyon koszonom! Jó otlet, mert már lassan nem tudok mit kitalálni, ez pedig egy szép és ízletes husika!
Anna, szívesen!Ha legközelebb készítek, majd szeletelve, körettel teszem fel a képet.
hú ez nagyon jó recept, mente a könyvtárba:)
Nálam is mentve köszönöm ,én már készülök a karácsonyra!
Mentettem:-)
Nagyon klassz! A legközelebbi családi összejövetelen megcsinálom!!!Mentettem! Köszi.
Csináltam már én is hasonlót és nagyon finom! Szép estét!
Készitettem hasonlót,és tüzdeltem bele sajtot is.Nagyon finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.