50dkg túró,
12 evőkanál porcukor,
2 citrom reszelt héja,
2cs vanillincukor,
8dl tejszín,
2cs zselatin
A túrót törd át keverd össze a porcukorral a vaníliás cukorral és a citromhéjjal. A tejszínt verd habbá és óvatosan forgasd a túróhoz. A zselatint a csomagoláson lévő útmutató szerint készítsd el és lassan csurgasd hozzá a túróhoz. Öntsd bele a formába és tedd hűtőbe néhány órára. Keverhetsz bele friss gyümölcsöt vagy tehetsz a tetejére babapiskótát.
Én legutóbb ebből készítettem el a fiam szülinapi tortáját. A túró közé eperdarabokat kevertem, a tetejére pedig egy csokimázt húztam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.