- 4 db virsl (vastag,vagy kolbász)
- 20 dkg juhtúró (vagy sajt)
- 8 vékony szelet császárszalonna
- 4 db gomba
-4 nagy krumpli
- olaj
- só
-bors
A virsliken zsebet vágok és megtöltöm juhtúróval vagy sajttal becsavarom 2 szelet császárszalonnába.
A krumplit megpucolom tetszés szerint felvágom.
A gombát megpucolom.
Egy tepsit jól kiolajazok belehelyezem a krumpikat virsliket ,gombákat sózom borsozom és sütőben teszem.
Előmelegitett sütőben szép pirossra sütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.