Fodros tészta-csusza, 1 tojás, krémtúró, 1 vanília cukor, 1 csipetnyi só, kristálycukor, 1 maréknyi dióbél felvágva+pár szem mazsola
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
Akár maradék tésztát is gyorsan fel lehet dobni így, pláne ha előzőleg mondjuk raguhoz főztük ki, jól fog utána esni egy kis gyors édesség!
Bő olajos vízben kifőzött tésztát leöntjük ezzel:
1 krémtúró összekeverve tojással, pici sóval, annyi cukorral, hogy a szájízünknek megfelelő legyen+vanília cukorral és a tetetjét meghintjük mazsolával és dióval.
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.