Töltelék:
10 dkg mandulapép
pici reszelt citromhéj
1 ek. citromlé
csipetnyi só
1 tk Xilit
10 szem mazsola
hűtőből elővett gyümölcslap ( ez helyettesíti a palacsinta alap )
citromfű a díszítéshez
Töltelék:
Tegnapról megmaradt mandulapéphez hozzátesszük a többi hozzávalót, és összekeverjük.
Hűtőből elővesszük a gyümölcslapot ( ez a palacsinta alapot )
A tölteléket beletöltjük a megfelelő méretűre vágott gyümölcslapunkba, és összetekerjük.
Pici citromfű levéllel díszítem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.