Ez nekunk is nagyon fog ízleni, koszike!
Tetejére:
A kolbász héját lehúzom és apróra feldarabolom.
A tészta hozzávalóit a kolbász kivételével a gépbe pakolom és bedagasztatom, majd félidőben a kolbászt is a tésztához adom, még egy kocsit dagasztom,hogy jól elkeveredjenek az anyagok.
Kelesztőbe teszem és a duplájára kelesztem (1 óra), majd lisztezett deszkán 1,5 cm-re nyújtom, 3-5 cm-s szaggatóval szaggatom.
Sütőpapírral bélelt tepsibe egymástól egy kicsit távolabb teszem, megkenem egész tojással, megszórom sajttal és 180C °-ra előmelegített sütőben 30 percig vagy pirosodásig sütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.