35 dkg túró Csipet só 10 dkg grúz 3 egesz tojás Töltelék: 12 db nagy szemű kimagozott meggy Fahéj Cukor Tetejére: 6 ék olaj 9 ék zsemle morzsa Por cukor Díszítés: por cukor Csokis töltelék: ízlés szerinti csoki kockára törve
A gombóchoz vallókat jol összekeverjük es kb 1 orat a hűtőben pihentetjuk.A magozott meggyet ízesítjük fahéjjal es cukorral.A turobol gombócokát formálnak aminek a közepébe teszünk az ízesített meggybol. Csokis tölteléknel 1 kocka csokit teszek bele .Bo forrásban levő vízben készre főzzük .( addig míg a gombócok feljonnek a viz tetejére).Elkeszitjuk a zsemlemorzsat a tetejére. A zsemlemorzsat megpiritomjuk ,majd ízesítjük porcukorral. A lecsepegtetett meg főtt gombócokát beleforgatjuk es találjuk. Tálalás elott megszórjuk a tetejét porcukorral.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.