25 dkg száraz tészta
0.5 kg tehéntúró
10 dkg juhtúró
30 dkg füstölt szalonna
tejföl
A szalonnát felkockázom,kisütöm és félre teszem.
A tésztát kifőzöm,összekeverem a tehéntúróval,meglocsolom a szalonna zsírjával,majd sózom.
Tálaláskor teszek a tetejére a juhtúróbol és ráolvasztom.
Rakok rá tejfölt,a tetejére pedig tepertőt.
Én anyukám által gyúrt tésztából készítem és házi tehéntúróbol.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.