Tészta:
40 dkg liszt
20 dkg vaj
1 marék porcukor
1egész tojás
1/2 sütőpor
Krém:
2 cs. sima túró
25 dkg porcukor
1 cs. krémpor
1 egész tojás +4 sárgája
5 dcl tej
1 dcl olaj
Hab:
4 fehérjét 4 kanál krist. cukorral kemény habbá verjük.
A tésztát összegyúrjuk és tepsi nagyságúra kinyújtjuk.Bele tesszük a tepsibe. A túrót a többi hozzávalókkal össedolgozzuk ( ez egy híg folyós anyag lesz) és a nyers tésztára öntjük, utánna betesszük sütni. Fölverjük a habot,és mikor a tészta tetelye már kicsit megsült kivesszük , rákenjük a habot,és készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.