Hozzávalók a tésztához: 25 dkg liszt, 5 dkg margarin, 2 tojás, 1. kk.kanál sütőpor, 1 kk.szalagáré, 10 dkg porcukor A krémhez: 0,5 kg turó, 1 csomag vaníliás cukor, 25 dkg porcukor, 20 dkg margarin
Elkészítés: A lisztet a margarinnal jól elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalót is beletesszük, és könnyű tésztává gyúrjuk. Kettévágjuk, és lisztezett sütőlapon, vagy a tepsi hátán világosra sütjük. A krémhez: A margarint a porcukorral és a vaniliás cukorral jól kikeverjük, majd hozzákeverjük a turót is.Az egyik kihűlt lapot megkenjük a krémmel és tetejére tesszük a másikat, amit porcukorral meghintünk. 5-6 óra múlva szeleteljük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.