Ez nagyon fincsi!
0,5kg túró, 0,5kg liszt, 0,5 kg margarin(én RÁMÁT használtam),1 teáskanál só.
A hozzávalókat jól összedolgozzuk majd éjszakára pihenni tesszük a hűtőbe folpack foliába csomagolva . Ha nincs idő fél órára mélyhűtőbe is tehetjük. Lisztes gyúródeszkán kisodorjuk, ujjnyi vastagra, kiszaggatjuk pogácsa szaggatóval majd sütőpapirral bélelt tepsire rakjuk . Megszórjuk szezámmaggal vagy köménnyel. Előmelegitett sütőben 220 fokon kb 25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.