· A tésztához:
· 50 dkg liszt
· 25 dkg ráma
· 10 dkg cukor
· 1 csomag sütőpor
· 1 kis pohár tejföl
· 2 tojás sárgája
·
· A töltelékhez:
· 50 dkg túró
· 2 tojás
· cukor ízlés szerint
· vaníliás cukor
· 2 evőkanál liszt ,vagy búzadara
· 1 cs vaniliás puding
· 4 dl tej
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, hagyjuk picit pihenni, és ez idő alatt elkészítjük a tölteléket.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, úgy keverjük a túrós masszába.
A pudingot megfőzzük a tejben és hagyjuk hűlni .
Tepsibe terítjük a tészta felét (nem kell túl vastagon), ezen elegyengetjük a túrós tölteléket amit a kihűlt pudinggal összekevertünk . A tetejét befedjük a maradék kinyújtott tésztával .Megszurkáljuk, és irány a sütő. Kb 25 percig lassú fokozaton süssük Forrón vaníliás porcukorral megszórjuk.
Nagyon finom. Jó étvágyat kívánok hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.