Túrós krémes
Tészta: 25 dkg liszt, 15 dkg porcukor, 2 tojás, fél cs. sütőpor,1 gr szallakálé tejben felfuttatva,5 dkg vaj,
Krém: 50 dkg túró, 25 dkg ráma, 25 dkg porcukor, 2-3 cs vaníliás cukor, habosra keverve,.
3 dl tejbe 1 vaníliás pudingot megfőzni
Csokoládémáz: 10 dkg étcsokoládét 3 evőkanál étolajjal vízgőz felet felolvasztani.
A tészta hozzávalókat összedolgozni a tepsi zsírozott hátán három lapot sütni. A vajat habosra kikeverni a porcukorral. A pudingot 2 ek kristálycukorral
megfőzzük és kihűtjük. A vajban belekeverjük a pudingot és a túrót lehet ízesíteni egy kevés citromhéjjal. A lapokat ezzel a krémmel megtöltjük és csokoládémázzal bevonjuk, vagy porcukoral szórjuk meg a tetejét.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.