Túrós-ananászos-joghurtos torta
Sárga piskóta:
· 3 tojás
· 3 evőkanál cukor – ezt habosra kikavarjuk, majd óvatosan hozzáadunk
· 3 evőkanál lisztet, amiben elkevertünk
· 1/2 csomag sütőport
Ezekből a hozzávalókból ugyanígy ezt elkészítjük még egyszer.
Kakaós piskóta:
1/2 csomag sütőpor
Krém:
Ezután 2 doboz ananászos joghurtot kiöntünk egy tálkába, ebbe belekeverünk 1 csomag, a tasak hátoldalán lévő utasítás szerint elkészített étkezési zselatint (én az ananászlében oldottam fel és melegítettem). Ha ez megvan, akkor a túrótöltelékhez kavarjuk óvatosan. Egy doboz konzerv ananászt apró kockára vágunk, és ezt is beleforgatjuk óvatosan.
Betöltjük a lapokat: sárga piskóta – krém – barna piskóta – krém – sárga piskóta. Ezután 3 dl tejszínt jó kemény habbá verünk, és a torta oldalát, tetejét ízlés szerint díszítjük vele.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.