Gratulálok az első feltöltött receptedhez!
Az összes hozzávalót összekeverjük,utána pár percet állni hagyjuk.Az olajat felforrósítjuk.Bő olajban kell majd a fánkokat sütni.Olyan magas legyen a szintje,hogy tudjanak majd forogni benne.Ha már forró, akkor vizes kézzel kissebb gombócokat formálunk a tésztából és evőkanálra téve tesszük az olajba.Ne rakjuk tele az edényt,hagyjunk helyet a fánkok tágulásának is.Sülés közben forgolódnak.Pirosra sütjük,majd kiszedés után papírtörlőn leitatjuk a zsíradékot róla.Porcukorral megszórva tálalhatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.