Hozzávalók:
25 dkg túró, 25 dkg liszt, 3 egész tojás, 2 dl tejföl,só, vaníliáscukor, 1 teáskanál szódabikarbóna, olaj a sütéséhez
Elkészítése:
A túrót kikeverem a tojással,majd hozzá keverem a lisztet, a tejfölt, vaníliáscukrot, pici sót és a szódabikarbónát is
Kb: galuska sűrűnek kell lennie a tésztának.
Egy kicsit kb: fél órát pihentetem.
Ezután két gyerekkanál segítségével a meleg olajba szaggatom a fánkokat. Mindkét oldalon szép pirosra megsütöm.
Szalvétára kiszedem, hogy a felesleges olaj leitatódjon róla.
Porcukorral megszórom és tálalható is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.