Hozzávalók:
25 dkg liszt, 50 g cukor, 15 dkg ráma
Töltelék:
1 kg túró
20 – 25 dkg porcukor, 1 citrom reszelt héja, 1 vaníliás cukor, 175 g tejföl, 90 g vaníliáspuding
A tésztát kidolgozzuk, és egy 24 cm tortaformába tesszük úgy , hogy a torta perememén 3-4 cm legyen fent.
Majd a tölteléket elkészítjük a hozzávalókkal és bele öntjük a formába,előmelegített sütőben 180 fokon sütjük olyan 70 – 80 percig
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.