Tészta:
30 dkg babapiskóta,
10 dkg margarin,
2 evőkanál méz
Töltelék:
6 db túró rudi,
15 dkg porcukor,
50 dkg Mascarpóne,
1,5 evőkanál keményítő,
3 tojás,
2 vaniliás cukor,
1 citrom reszelt héja,
2 evőkanál tejföl
A babapiskótát aprítóval megdaráltam (ennek hiányában a kloffoló is megteszi), majd a hozzávalókat összegyúrtam és egy tortaformába nyomkodtam.
Krém:
A mascarpónét a cukorral kikeverem, hozzájön a citromhéj, a tejföl a keményítő, a tojás sárgája,
Végül a fehérje habnak felverve.
Összeállítás:
A babapiskótára öntjük a krém felét, kirakjuk kettétört túró rudival, erre jön a maradék krém.
150 fokon sütjük 40 percig
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.