Szia! nagyon jó a recept. Kérlek, majd legközelebb készítsél fázis fotót is, hogy láthassuk a munafolyamatokat is.
0,5 kg túró, 2 csomag vaníliás cukor, 3 evőkanál porcukor, fél citrom leve és a héja lereszelve, 1,5 dl tejföl, 1 csomag zselatin, 10 dkg jó minőségű tej vagy étcsoki, 10 dkg margarin
A túrót összekeverem a hozzávalókkal a zselatin kivételével. 1 dl vizet forráspontig hevítek lehúzom a tűzről és belekeverem a zselatint. Néhány percig kevergetem hogy picit hűljön és teljesen feloldódjon, majd még langyosan a kész túrókrémhez keverem. Mivel a krém hideg a zselatin hatására gyorsan besűrűsödik. Folpackból vágok 10 nagyjából egyforma 30x30-as darabot. A túrókrémet 10 részre osztom és a folpack darabokba csomagolom úgy hogy egy-egy csomag, túró rudi vastagságú és kb. 20 cm hosszú legyen. A csomagocskákat szorosan lezárom majd legalább 5 órát de akár egy éjszakát állni hagyom a hűtőben. Ezután kicsomagolom a szabálytalan végüket levágom és mindegyiket félbe vágom. Így kapok 20 db „kopasz” túró rudit. A csokit és a margarint gőz felett megolvasztom és langyosra hűtöm. Ezután beleforgatom a rudikat és folpackkal letakart tálcára teszem míg a csoki megdermed. Kb 1 óra múlva fogyasztható.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.