Nagyon szeretem, és ez olyan klasszikus recept. Köszi!
Hozzávalók: fél kg. túró, 2 tojás, 10 dk. búzadara, 1 vaniliás cukor.
Tetejére tejföl, és porcukor
4 evőkanál zsemle morzsa, kevés étolaj.
elkészítés: A túrót a tojásokkal jól elkeverem, beleteszem a búzadarát, a vaniliás cukrot, és újból megkeverem, Egy lábasba felteszek vízet forrni, amikor forr, vízes kézzel gombócokat formálok, és beleteszem a vízbe.Közben a zsemle morzsát rózsaszinre sütm, majd egy kicsi vízzel felengedem, és fedő alatt párolodjon. Amikor feljönnek a gombócok víz tetejére, akkor még pár percig főzöm, majd jukas kanállal a megpirított morzsára szedem.Tejföllel, és porcukorral kínálom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.