Nagyon gusztusos!!:))
15 dkg Mozzarella,
2 db közepes vöröshagyma,
75 dkg paradicsom,
só bors,
1 csokor petrezselyemzöld,
1 evőkanál friss bazsalikom,
3 ek. extraszűz olívaolaj,
40 dkg csirkemell filé,
2 db fokhagymagerezd,
1,2 dl húsleves,
2 paradicsomot félreteszünk, a többit apró kockára vágjuk. Az apró kockára vágott vöröshagymát forró olajon üvegesre pároljuk, hozzá adjuk a kockára vágott paradicsomot és együtt pároljuk 10 percig. Ezután felöntjük húslével, sózzuk borsozzuk, és bazsalikomot szórunk rá. Még 10 percig hagyjuk párolódni. A fokhagymát áttörjük, a bazsalikomot és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk, és együtt pürésítjük. ( mozsátban megtörjük) A húst vékony szeletekre vágjuk, sózzuk borsozzuk, és bekenjük a zöldfűszeres péppel. Kevés olajon , lefedve megsütjük. Tűzálló tálba tesszük a kész paradicsommártást, a húst rátesszük, és a tetejére vékony szelet mozzarellát és paradicsomkarikát teszünk. Frissenőrölt feketeborsot hintünk rá. Forró sütőben vagy grillben 2-3 percig sütjük. Köretként brokkoli illik hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.