Ez olyan "mindenki kedvence", de hoztad a formád megint, hiszen csodálatosan szépet alkottál újra!
40 dkg babapiskóta
1,5 l tej
12 ek.kristály cukor
1 cs vanília ízű pudingpor
1 cs.puncs ízű pudingpor
1 cs..tejszín ízű pudingpor
1 ü rumaroma
A díszítéshez:
tortadara vagy reszelt étcsoki
Előkészítés: A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük a fél-fél liter tejjel és a 4-4 kanál cukorral.
Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük piskótát és a pudingokat. A forma alját kirakjuk a piskótával, meglocsoljuk az aromával majd még melegen ráöntjük az egyik pudingot.
A rétegezést addig folytatjuk amíg tart az anyagokból. A tetejét megkenjük pudinggal és megszórjuk tortadarával vagy reszelt csokival.Lehetőleg a tejszínes puding kerüljön felűlre Tegyük a hűtőbe és csak másnap vágjuk fel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.