12 szelet karaj
liszt
tormakrém
só
sajt
olaj
2bögre barna rizs
só,bors,vegeta,vöröshagyma,petrezselyemzöld
A karajszeleteket besózom,borsozom és megkenem tormakrémmel. Majd lisztbe forgatom és olajban kisütöm. Még melegen amikor kiszedem sajtot reszelek rá és lefedem. A rizst megmosom,olajban picit átpirítom. A két bögre rizst 4-5 bögre vízzel öntöm fel. Teszek bele egy fej vöröshagymát,sót,borsot,vegetát és a petrust. Én kuktában főzöm a rizst,ezért amikor a kuktám szuszogni kezd,takarékra veszem a lángot és 10percig főzöm a rizst. 10perc után a kuktát víz alatt lehűtöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.