Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 29 kedd Péter névnapja

Főoldal » Tordai pecsenyés csülök

felvitel dátuma: 2014-03-22 15:06:49       mai nézettség: 1       nézettség: 828
részletes recept
Tordai pecsenyés csülök
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók.

 1,50 dkg  csülök

15 cm füstölt kolbász

füszerek, , 1 fej vöröshagyma, 1 fej  foghagyma, 1 húsleves kocka, szemes bors,

80 dkg burgonya.1fej vöröshagyma, olaj a sütéséhez

Előkészületi idő: 180 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

 Csülkötfűszerekkel együtt puhára főzzük, majd kicsotozuk és egy jénaiba teszük 1-2 kanál olajjal és előmelegített sütőben átpirítjuk

A kolbászt átsütjük épen csak zsírjába 1 fej hagymát üvegesre piritjuk

A burgonyát kockára vágjuk és félig megfőzzük, leönjük róla a vizet és forró olajba megpirítjuk majd a hagymával összekeverjük. ( a kolbász zsírt nem teszem a bugonyára)

Savanyúságot adunk hozzá

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kis elza 2014 március 22

Nagyon finom lehet ki fogom brobalni

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*