Nagyon finom lehet ki fogom brobalni
Hozzávalók.
1,50 dkg csülök
15 cm füstölt kolbász
füszerek, só, 1 fej vöröshagyma, 1 fej foghagyma, 1 húsleves kocka, szemes bors,
80 dkg burgonya.1fej vöröshagyma, olaj a sütéséhez
Csülköt a fűszerekkel együtt puhára főzzük, majd kicsotozuk és egy jénaiba teszük 1-2 kanál olajjal és előmelegített sütőben átpirítjuk
A kolbászt átsütjük épen csak zsírjába 1 fej hagymát üvegesre piritjuk
A burgonyát kockára vágjuk és félig megfőzzük, leönjük róla a vizet és forró olajba megpirítjuk majd a hagymával összekeverjük. ( a kolbász zsírt nem teszem a bugonyára)
Savanyúságot adunk hozzá
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.