fini
1 hagyma,2-3 gerezd fokhagyma,2 ek olaj,1ek paradicsom püré,2 doboz tonhal konzerv(360gr)1 kk provence füszer1 kk cukor só bors ,1/2dl tejszín,15dkg borsó 400gr paradicsom (télen hámozott konzev 400gr)150gr sajt,40dkg makaróni.http://toldifuszer.hu:bors
Ekészítjük a paradicsomos szószt:a hagymát megdinszteljük a fphagymával együtt.Hozzáadjuk a paradicsomot és a provenci füszert,a cukrot sót borsot.10-12 percig főzzük majd a tajszint adjuk hozzá1-2 percig forraljuk.A zöldborsót kicsit előfőzzük,majd kifőzzük a spagettit amit szúrés után meglocsolunk a tonhal olajos levével.Kivajazunk egy jénait vagy tepsit,az aljára teszünk a paradicsomos szószból,tetejére jön a makaróni fele,arra a zöldborsó és a tonhal.Beterítjük a maradék makarónival,a maradék szósszal és bőven reszelünk rá sajtot.Sütőben addig sütjük míg ráolvad a sajt.(20-25 perc)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.