nagyon finomnak látszik a leírás alapján ki fogom próbálni
30-35 dk tarja
4 szelet baconszalonna
10-15 dkg izlés szerinti kolbász
1 fej vörös- vagy lilahagyma
1 cső zöldpaprika
5-6 dk ízlés szerint.
sajt
4 kávéskanál mustár, só, bors, ételizesítő
Öntethez:
2 dl tejszín
2 dl paradicsomlé
2 evőkanál darált dió
4 szép szelet tarját kissé kiklopfoljuk, enyhén besózzuk, borsozzuk és egy kis ételizesítővel megszórjuk.
1-1 kávéskanál mustárt kenünk rá, majd teszünk rá 1-1 szelet baconszalonnát, karikára vágott hagymát, izlés szerinti kolbászkarikákat, zöldpaprika szeleteket és 1 csik sajtot.
Külön-külön fóliába teltekerjük.
Tepsibe tesszük, 1 dl vizet öntünk alá és forró sütőben 30-35 percig sütjük.
Ekkor kicsomagoljuk, jénai tálba rakjuk és leöntjük 2dl tejszín, 2 dl házi paradicsomlé vagy konzerv paradicsom és 2 evőkanál darált dió keverékével. Visszatesszük a sütőbe és még 10-l5 percig sütjük. Köretként én sós vizben főtt nagykockára vágott burgonyával tálalom, és a tányéron a burgonyát az öntettel meglocsolom.
Fejes saláta illik hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.