Hozzávalók:
1 sárgadinnye
különböző gyümölcsök,/ ami van otthon/
tejszínhab a díszítéshez
méz, vagy juharszirup esetleg fagylalt /ami van otthon/
őrölt fahéj /a tetejére szórni/
Elkészítés:
Ez tulajdonképpen egy gyümölcssaláta, melyet egy kivájt sárgadinnyében tálalunk.
A dinnyét és a többi gyümölcsöt megmossuk, a magokat eltávolítjuk.
A dinnyét félbevágjuk, a magok eltávolítása után a széleit kicakkozzuk, majd kivájjuk a gyümölcs húst.
Egy tálban az összes gyümölcsöt összekeverjük. Amennyiben, van otthon fagylalt, a dinnyekehelybe tegyünk néhány kanállal, majd szedjünk rá a gyümölcs keverékből annyit, amennyit a kehely magassága enged. Lehűtve tálaljuk!. Tálalásnál meglocsolhatjuk mézzel, esetleg juharsziruppal, megszórhatjuk fahéjjal és díszíthetjük tejszínhabbal.
Én fagylalt nélkül készítettem!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.