1 db sárgadinnye
20 dkg cukor
1 db citrom
4 dl tejszín
1 dl sárgadinnye likörvodka
A dinnyét megmossuk, félbevágjuk, a magokat eltávolítjuk, a húsát kanállal kiszedjük és összetúrmixoljuk.
Hozzáadjuk a citrom levét, a lereszelt héját majd a cukrot, és addig keverjük, amíg elolvad benne.
A tejszínt kemény habbá verjük, a cukros dinnyemasszával óvatosan összeforgatjuk és a fagyasztóba tesszük.
3-4 óra alatt magfagyasztjuk, közben néhányszor átkeverjük.
Tálalás előtt töltsük a fagylaltot a félbe vágott dinnyehéjba.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.