60 dkg pulykamell
20 dkg sonka
20 dkg sajt
20 dkg savanyú dinnye
2 dl paradicsomszósz
20 dkg mexikói vegyes zöldség
20 dkg burgonya
friss zöldség a díszítéshez
A pulykamellet vékony szeletekre vágjuk, klopfoljuk.
A kockára vágott sonkát, sajtot, savanyú dinnyét összekeverjük, és a szelet egyik szélére tesszük.
Feltekerjük, fogvájóval összetüzzük, hogy a töltelék ne essen ki, majd forró olajban megsütjük.
Ferdén ketőbe vágjuk.
Mexikói vegyes zöldséget puhára pároljuk, majd összekeverjük a paradicsomszósszal, és még egy kicsit diszteljük.
A sajtot a húsra reszeljük.
Burgonyát megtisztítás után kockára vágjuk, majd forró olajban kisütjük.
A töltött húsra tesszük a paradicsomos mexikóit, és ízlésesen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.