Hozzávalók:30 dkg. darált sertés hús, egy marok rizs megfőzve, só ,bors,paradicsomlé,4 db. kimagozott paprika,kevés zsiradék, liszt a rántáshoz, zeller zőld.2 db. tojás.
Elkészítés: a zsiradékon rántást készítünk, felengedjük vízzel, beleöntjük a paradicsom lét, sózzuk, és felfórraljuk. Közben elkészítjük a tölteléket. a rizst előfözzük. hűtjük. A darálthúst tálba rakjuk, adunk hozzá 2 tojást, az apritott hagymát, sót borsot, a rizst,és jól összekeverjük. A paprikákat megtöltjük a húsos masszával, a többiből vizes kézzel gombócokat formálunk. Ha felfort a paradicsomos lé ,belerakjuk a töltööt paprikát, és a gombócokat.Forrás után, hamár a gombócok feljöttek a tetejére, akkor még 40 percig főzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.