Nagyon guszta , a tálalás is!
5-6 kisebb paprika
500gr. darálthús
1tojás
2-3 cikk fokhagyma
só,feketebors
kevés rizs
2 szál murok(sárgarépa)
paradicsomlé vagy paszta
kevés olaj
egy evőkanál finomliszt
egy kávéskanál pirospaprika
A darálthúsba beletesszük a tojást,beleszorítjuk a fokhagymát,sózzuk,borsózzuk,hozzáadjuk a maréknyi rizset és jól összegyúrjuk, majd megtöltjük vele a paprikákat.Ha még marad hús,kis gombócokat készítünk belőle.Fövő sósvízbe tesszük a paprikákat és az apróra vágott murkot. Amikor megfőtt a hús,kevés olajban megpirítunk egy kanál lisztet,egy kávéskanál pirospaprikát és felöntjük egy pohár vízzel.Ha már fő,beleöntjük a levesbe ,teszünk egy kis paradicsomlevet vagy pasztát és hagyjuk jól összefőni.Végűl kóstoljuk és utánasózunk ha szükséges.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.