Hugikám, koszi!!!!!!!
Hozzávalók. 1 csomag kagyló tészta, 50 dkg, darált hús, 1 hagyma, kevés zsiradék a hús sütéséhez, a cs. Bolognai por, 10 dkg reszelt sajt,
A tésztát sós,olajos vízben 17 percig főzzük. Leszürjük, és közben a húst fel tesszük pörkült szerüen sülni. Ha megsült, hozzá keverjük a Bolognai port, és összeforraljuk. A tésztákat megtöltjük vele,sajtot teszünk a tetejéte, és kiolajozott tepsiben rápirítjuk a sajtot.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.