1 mélyhutott leveles tészta
virslikarikák, szalonnakockák, sonkakockák, kolbászkarikák
reszelt sajt
tojás a kenéshez
koménymag, lenmag, szezámmag ízlés szerint
A mélyhutott leveles tésztát szobahomérsékleten kiolvasztjuk. Olvasztás után kisodorjuk, az egyik felét megkenjuk tojással, reszelt sajtot szórunk rá. A virslit felkarikázzuk, a tojással megkent és reszelt sajttal megszórt felére helyezzuk úgy, hogy a pogácsaszaggató kozepébe keruljon a karika, félbehajtjuk és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Tetejuket megkenjuk tojással és megszórjuk ízlés szerint koménymaggal, lenmaggal, szezámmaggal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.