Tészta:1kg liszt
1teáskanál só
víz annyi hogy lágy legyen a tészta
50g élesztő
Keverjünk mindentössze egy tálban. Lágy tésztát készítsünk de ne ragadjon a kezünkre.Majd 10perc pihi.Kis cipókat tépünk le és kézzet húzzúk kerekre.De vigyázz a tészta ne szakadjon el.Ha kell használj még lisztett.Majd tegyél bele olyan tőlteléket amit akarsz.Én sajtos -zöldséges -szalámis tölteléket használtam.A zöldség bondueles üveges volt.A szalámi meg nemes szalámi volt.De bár mivel lehet tölteni.Utána össze gyurni mint a gombocott és olajban kisütni.Nagyon finom és laktattó.Jó ét vágyatt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.