8 nagyobb krumpli
3 db tojás
10-15 dkg kolbász
5 dkg sajt
2 evőkanál tejföl
1 nyers tojás
pár csipetnyi só, bors
olaj a sütéshez
Tejföl és sajt pluszban ízlés szerint a tetejére.
Néhány nagyobb krumplit megmosunk és sós vízben héjastól megfőzünk.
A tepsibe öntünk egy kis olajat, héjában főtt krumpli, ketté vágva és a közepe kivágva, ebbe megy a tojásos massza.
3 db tojást is főzünk, majd apróra vágjuk, 10-15 dkg kolbászt megdarálunk, 5 dkg sajtot lereszelünk, adunk hozzá tejfölt 2 evőkanállal és 1 nyers tojást.
Sót borsot adunk hozzá, jól elkeverjük.
Egy tepsibe kevés olajat teszünk.
A megtöltött krumplira teszünk tejfölt és reszelt sajtot. a forgácsokat elrendezzük a tepsiben és 25-30 perc alatt készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.