Hozzávalók: 8 db. közepes burgonya, maradék pörkölt ledarálva,kevés sajt,és pici olaj a sütéshez.5 dkg. reszelt sajt
Elkészítés: A krumplikat mehámozzuk, megmossuk, és ha van krumpli fúronk, azzal kivájjuk a krumlik közepét abból lesz majd a rugó krumpli. A húst ledaráljuk, és a levével együtt beletöltjük a krumplikba. Kevés olajat teszünk a sütő tálba,mert a krumpliból úgyis kiolvad a leve.Alufóliával letakarjuk, és fél órát sütjük.Levesszük a fóliát, a krumplikat kettévágjuk, és ha kell még teszünk hozzá husit, Visszatesszük a sütőbe,és ha a krumpli megpuhult, szórunk rá reszelt sajtot,és rápirítjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.