Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Ötletes / kreatív ételek recept » Töltött krumpli

felvitel dátuma: 2011-09-07 17:55:34       mai nézettség: 4       nézettség: 2640
részletes recept
Töltött krumpli
Hozzávalók 6 személyre:

1kg sertés darálthús

(lehet pulya,csirke vagy marha esetleg nyúlból is)

4 nagy szelet kenyér

3 tojás

2 nagy fej hagyma

,bors majoranna

fokhagyma ízlés szerint

0.5kg csiperke gomba( más fajta is)

 1 evőkanál őrölt piros paprika

1 csokor petrezselyemzöld

 

Kb. 2,5kg krumpli

 

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

Gombát cikkekre szeljük  megpároljuk , petrezselymet apróra vágjuk a kenyeret vízben áztatjuk ha megpuhult kinyomkodjuk belőle a vizet  és a hozzávalókból fasírtot gyúrunk.Annyi fokhagymával,borssal és sóval ahogy szeretjük,szánk íze szerint.

Majd  a krumplit megpucoljuk .ha lehet ne apró krumpli legyentisztítás után félbe vágjuk és késsel egy kis mélyedést vájunk a fél krumplikbaKicsit besózzuk őket,beletöltjük a fasírt masszánkat,amíg a massza  vagy a krumpli el nem fogy. Amit kivájtunk azt is rátesszük a tepsibe a töltött krumplikra,finomra megsül.

Beteszem a sütőbe.Nem  szoktam a tepsibe sem zsírt sem olajat tenni ,csak egy kis vizet és fólia alatt párolom majd az utolsó 15-20 percben pirítom.

 

Finom savanyúsággal tálalom! étvágyat!

Szakács: Rena


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2011 szeptember 8

Nagyon guszta!Kipróbálom!Köszi!

0/10 Renáta 2011 szeptember 9

Írd meg majd milyen lett! Örülök neki,hogy tetszik! :-) _________________________ I have added cool emoticons to this message. To see them go to http://x.exps.me?8e7dcb3c649c70bb346b859069b1e1a8

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*