4 db nagy kelkáposzta levél,
1 közepes vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
50 dkg darált hús, főtt rizs ízlés szerint, ez ki is maradhat, 20 dkg füstölt szalonna,
só,
bors,
szerecsendió,
1 cs. bacon szalonna
Kelkáposzta leveleket sós vízben 1-2 percig főzzük, leszűrjük.
Ha kihűlt a nagy ereket kivágjuk belőle.
Vöröshagymát üvegesre párolunk, szalonna kisült zsírján, 1 gerezd fokhagyma, majd beletesszük a darált húst, bors, só, szerecsendió és készre pároljuk.
Én ebbe most tettem egy kis főtt rizst is.
Kiterítjük a kel leveleket, rátesszük a tölteléket és szorosan feltekerjük.
A végén baconba tekerjük, jénaiba tesszük és közepes hőn addig sütjük, amíg a szalonna megpirul rajt
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.