4 db zsenge karalábé, levele is,
1 kg pulyka darálthús,
1 hagyma,
1 főzőtasakos rizs,
tejföl
1 kanál liszt,
só, bors pár csipetnyi
némi fokhagyma delikát
1 tojás nyersen
A karalábét megpucolom, kiskanállal kivájom a közepét, levágom a tetejét mint egy sapkát, a hagymát megpárolom, ráteszem a darált húst. Sózom, fűszerezem, fehéredésig párolom, majd kifőzök 1 gyors rizst és azt is hozzá keverem.
Majd összefogom 1 nyers tojással, ez lesz a töltelék.
Megtöltöm hússal a karalábékat, ráteszem a tetejét és egy hurkapálcával letűzöm.
Vízbe teszem és megfőzöm, mellé teszem a zsenge leveleket is és a kivájt darabokat is, ami jó ízt ad neki!Mikor megfő a karalábé, leszűröm a leveleket kiszedem és 1 kanál liszttel és tejföllel behabarom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.