60 dkg sertéskaraj (csont nélkül)
1 fej vöröshagyma
4 fej sampion gomba
15 dkg füstölt kolbász
4 db csemege uborka
2 tojás
8 szelet bacon szalonna
étolaj a sütéshez
só, bors, zöldpaprika
32 db rózsa krokett
2 db zöldpaprika
friss zöldség, vagy szavanyúság a díszítéshez
Töltelék:
A finomra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a felszeletelt gombát, kolbászt, uborkát, két tojást, belekeverjük a zöldpaprikát.
Sózzuk, borsozzuk.
Csontozzuk, felszeleteljük a karajt, majd klopfoljuk.
A töltelékkel megtöltjük a kiklopfolt karajt, és becsavarjuk, majd bacon szalonnát szorosan rátekerjök, és roston pirosra sütjük.
Slégen vágva szeleteket készítünk.
Krokettet forró étolajban megsütjük.
Friss zöldséggel, vagy savanyúsággal díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.