Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 8 kedd Dénes névnapja

Főoldal » Töltött karaj pusztamódra

felvitel dátuma: 2011-03-17 12:03:27       mai nézettség: 2       nézettség: 1789
részletes recept
Töltött karaj pusztamódra
Hozzávalók 4 személyre:

60 dkg sertéskaraj (csont nélkül)
1 fej vöröshagyma
4 fej sampion gomba
15 dkg füstölt kolbász
4 db csemege uborka
2 tojás
8 szelet bacon szalonna
étolaj a sütéshez
só, bors, zöldpaprika
32 db rózsa krokett
2 db zöldpaprika
friss zöldség, vagy szavanyúság a díszítéshez
 

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Töltelék:
A finomra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a felszeletelt gombát, kolbászt, uborkát, két tojást, belekeverjük a zöldpaprikát.
Sózzuk, borsozzuk.

Csontozzuk, felszeleteljük a karajt, majd klopfoljuk. 
A töltelékkel megtöltjük a kiklopfolt karajt, és becsavarjuk, majd  bacon szalonnát szorosan rátekerjök, és roston pirosra sütjük.
Slégen vágva szeleteket készítünk.

Krokettet forró étolajban megsütjük.

Friss zöldséggel, vagy savanyúsággal díszítve tálaljuk.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*