4 szelet karaj csont nélkül
4 szelet bacon
4 szelet trappista sajt
1 db hegyes erős paprika
só
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
A salátához:
1 fej jégsaláta
1 db kígyó uborka
1 cs. piros retek
1 db hegyes erős paprika
2 db sárga paprika
1 fej lilahagyma
1 nagy doboz joghurt
só
őrölt fehér bors
Előkészítés:A zöldségeket megtisztítjuk,alaposan megmossuk és feldaraboljuk ízlés szerint.A jégsalátát darabokra tépkedjük.A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.Az erőspaprikát szeletekbe vágjuk.
Elkészítés:Minden szelet húsra teszünk 1-1 szelet bacont,sajtot és csípős paprikát.A húst felgöngyöljük,bepanírozzuk és közepes hőfokon kisütjük.
A salátához összekeverjük a zöldségeket.A joghurtot sózzuk,borsozzuk és a salátára öntjük.
Megsült húsokat felvágjuk és a salátával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.