Hozzávalók:
1,40 dkg édes káposzta
kb 3 liter víz
2 ek só
1 ek ecet
A vizet feltesszük főni az ecettel és a sóval,majd a káposzta torzsáját kivágjuk, forró vízbe tesszük,1-1 perc elteltével megforgatjuk a vízben és a megpuhult nagyobb leveleket húsvillával leszedjük,a maradékot is kivesszük egyben,amit majd laskára vágunk,ha kihűlt.
A káposztalevelekről éles késsel levágjuk a kordát .(középen futó vastag részt)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.