Hozzávalók: 1,50 kg darált sertéslapocka, 50 dkg gersli, 1 fej fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, bors, só, fűszerpaprika, delikát, ízlés szerint, 1 nagyobb savanyú káposzta, és 20 dkg apró káposzta, 40 dkg füstölt comb, és tejföl
Elkészítése:
A gerslit megmosom és 40 percig kevés sóval előfőzöm, leszűröm a vizet róla és kihűtöm.
Majd a húshoz teszem és minden fűszerrel jól eldolgozom, és betöltöm a tölteléket a káposztába. Kuktába belerakom sorba, és a tetejére teszem a füstölt szeletelt combokat, és befedem az apró káposztával. Ha megfőtt készítek egy vékony rántást rá, tejföllel tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.