1 fej savanyú vagy édes káposzta,fél kg apró káposzta,1 kg darált hús,15 dkg rizs,1 fej apróra vágott hagyma,10gerezdfokhagyma zúzva,piros paprika,só,bors,őrölt kömény.majoránna,10 dkg füstölt szalonna darálva,1-1paprika,paradicsom,1 nagy csokor kapor,zsír.liszt,
az édeskáposztát sós ecetes vízben meg abálom,fasavanyú leveleire szedve több vízben át mosom,mind2 nél a vastag eret középen ki vágom,a húst,rizst.füszereket,hagymát,fokhahymát.és szalonnát össze gyúróm,majd a káposzta levelekbe tölttöm,egy nagyobb lábasba rakom a apró káposztát,fel vágott paprikát,paradicsomot,bele teszem akaprot,majd szorossan egymás mellé a káposztákat,közé teszek füstölt húst,vagy kolbászt,fel öntöm annyi vizel mi el lepi.majd le szoritva fel teszem főnni,mikor meg főtt lisztböl zsírból vékonyrántást készítek és rá őntöm.újra fel forralom és tejfölel tálalom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.