Nagyon ötletes!Aranyosak!Gratulálok!Húsvétra én is fogok készíteni ilyen kacsákat!
keményre főzött tojás, mustár, ízvarázs, őrölt bors, fokhagyma granulátum
burgonya, vaj, sárgarépa, petrezselyem levél, szemes bors
a kemény tojásokat félbevágjuk a sárgáját egy kis tálkába rakjuk, villával összetörjük mustárral, ízvarázzsal, őrölt borssal, fokhagyma granulátummal, bármivel ízlés szerint ízesitjük
visszatöltjük a tojásokba
egy-két szem apróra vágott krumplit főzünk sósvízben és mellé dobunk egy félbevágott sárgarépát is
amikor a krumpli megfőtt, elzárjuk és leszűrjük, nem baj ha a sárgarépa roppanós marad
a krumplit összetörjük egy kis vajjal, a sárgarépából kis téglalapokat vágunk, a petrezselymet leveleire szedjük
a vajas burgonyából megformázzuk a kacsa fejét két szeme szemes bors, és belenyomjuk a sárgarépa csőröcskéket is
a két petrezselyemlevelet vízbe mártunk lerázzuk és ráragasztjuk a tojásra szárnynak, azért vizezem, mert akkor könyebben hozzátapad a tojáshoz
rakhatjuk salátára, franciasalátára, én orosz hússalátára raktam
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.