1 kg friss karaj
20dkg sajt
35dkg gomba
So ,bors, fokhagyma
3 tojas
1/2 kg prezli
20 dkg finom liszt
Felszeleteljuk a karajt vekonyan es ugy hogy minden masodik bagasnal vagjuk at a hust.Kipotyoljuk sozzuk ,borsozzuk,fokhagymazzuk es belerakjuk a sajtot ,gombat,betekerjuk a masik szelet hussal es fogpiszkaloval a biztonsag okaert osszetuzzuk.Panirozzuk: lisztbe-tojasba-prezlibe es forro olajban kisussuk de sutopapiron kisutheto a sutoben is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.