Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 8 kedd Dénes névnapja

Főoldal » Töltött hátszín sonkás gombával

felvitel dátuma: 2011-03-17 11:48:53       mai nézettség: 1       nézettség: 2098
részletes recept
Töltött hátszín sonkás gombával
Hozzávalók 4 személyre:

- hátszín: 80 dkg
- bacon szalonna: 10 dkg
- sajt: 10 dkg
- sonka: 10 dkg
- gomba: 10 dkg
- steak fűszerkeverék, só: ízlés szerint
- krokett 32 db
- friss zöldség a díszítéshez
félszáraz vörösbor
étolaj a sütéshez

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

A hátszinhúsból arányos szeletet formálunk ( 2 cm vastag, és középen filéző késsel bevágjuk), enyhén klopfoljuk, és fűszerezzük, 24 órát pácoljuk. ( a bevágott részre is juthat a pácléből )

Az összekevert töltelékkel megtöltjük a hátszínszeletet, és tűző tűvel összefogjuk.
Rostlapon pirosra sütjük mindkét felét.
Majd ízlésesen slégen 3 cm-sre szeleteljük.

 Töltelék:
csíkokra vágott bacon szalonnát, sonkát, gombát, és reszelt sajtot, fűszereket jól összekeverjük. 
 
Forró étolajban megsütjük a burgonyakrokettet.

Ital ajánlatunk: testes, száraz vörösbor.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*