Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 13 vasárnap Ida névnapja

Főoldal » Töltött gomba spárgával és göngyölt szűzérmével

felvitel dátuma: 2011-05-05 10:43:30       mai nézettség: 1       nézettség: 637
részletes recept
Töltött gomba spárgával és göngyölt szűzérmével
Hozzávalók 1 személyre:

Hozzávalók:

  • gomba
  • spárga
  • szűzérme
  • padlizsán
  • cukkini
  • sárgarépa
  •  gouda sajt
Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

Padlizsánt beteszem a sütőbe, mintha padlizsánkrémet készítenék.
A cukkini, a karfiolt és a sárgarépát megpárolom.
A padlizsán belsejét és a megpárolt zöldségeket összeturmixolom, sózom, borsozom.
Ezzel töltöm meg a gombát, sajtot teszek a tetejére, és olívaolajos teflonos sütőben grillezem kb. 15 percet.
A spárgát megfőzőm kb. 10 perc alatt.

A kelkáposztaleveleket enyhén sós vízben megpárolom, lecsepegtetem, majd belegöngyölöm a sóval és borssal bedörzsölt szűzérmét.
Előmelegített sütőben megsütöm.  

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*